thumb1

Betekintést nyerhettek Aiko és a mi életünkbe.

Hogy mi teszi varázslatossá ezt a kutyát? Hűsége a gazdához és családjához, csodálatos szépsége,és a kedvessége...Imádjuk...Kezdőlap Blog List Aiko akita inu baba megérkezett
Olvasási idő: 5 perc
2020.12.13.

Aiko akita inu baba megérkezett

Admin
Japán akita fajta ,
Comments

Gyermekkorom óta mindig volt kutyám. Általában fajtatiszták. Az utolsó egy hat éves mentett husky volt, Vadász. Sajnos ő egy genetikai hibás, tenyésztői hibából, vak kutyus volt. Ennek ellenére nagyon szépen közlekedett és élt. Egy igazi cica kutya volt, bújós, hízelgő, ivartalanitott kan volt. Sajnos 2020.október 17-én este elaludt és reggel nem ébredt fel. Ezután határoztuk el, hogy kell egy új kutya, mert kutya nélkül van élet, de minek. Régóta foglalkoztatott az akita inu fajta. Most egy ilyen kutyát szeretnék, határoztunk. 2020 december elején találtunk egy hirdetést, hogy hét hetes akita kislány eladó. Irány Kaposvár, hogy megnézzük, és ha tetszik és neki is teszünk, akkor meg lesz az új kutyánk. Meg lett.

Irány Kaposvár, hogy megnézzük, és ha tetszik és neki is teszünk, akkor meg lesz az új kutyánk!Irány Kaposvár, hogy megnézzük, és ha tetszik és neki is tetszünk, akkor meg lesz az új kutyánk! Nagy volt az öröm amikor megláttuk és ölbe foghattuk. Ő volt az, aki kapaszkodott a lábunkban,hogy……vegyél fel, hogy hozzád bújjak !!! Fel vettük és többet nem tettük le.

"Hetekkel, vagy hónapokkal később, ahogy alakult és növögetett, lettünk figyelmesek, hogy egyre jobban hasonlít Vadászra. Ugyan olyan bújós, cica kutya alakult belőle. Borzalmas ragaszkodó, hízelgő lett. Mindig a közelünkben szeret lenni, és ha teheti valamelyikünk lábához szeret érni,bújni.
Akkor jöttünk rá, ha van ilyen és hiszünk benne a reirkarnációban(lélekvándorlás):
2020.október,18-án újjá született Vadász, aki 2020.október 17-én aludt el."

Aiko - szerelem gyermeke nevet kapta. Mert a szerelem szülötte lett.

Mire haza értünk ki volt választva a falkavezér, Ili lett. Az ő ölében feküdt végig, és ez az első benyomás sokat vett latba az akita inuknál.

Hazaérve, Fiúnk Lacus is otthon volt. Nagy lett a boldogság vele is. Ment a hancur, a játék. Cirmi cicával is kibékült, nem bántotta csak játszani szeretet volna, mint az alom testvérével.

Azonnal elkezdtük a szobatisztaságra nevelést. Kapott egy pelenkát és azonnal arra pisilt. Ezt a szokását meg is tartotta szobatisztaságáig.


Blog Témáink


Kutya Blog Témáink

Aiko megérkezett hozzánk!2020.december.13-án

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Aiko a kennelben.
Aiko apja.
Aiko anyja.
Aiko alam testvére.
Aiko anya ölében.
Aiko itthon a kezemben.
Aiko és a Cirmi. Szoktatás.
Aiko ismerkedik Bercivel.

 Ő szeret elvárások nélkül, és követ rögös utakon. Elfogadja a sorsot végül. Hűséges végképp és vakon. A szívünk lásd, egyszerre dobban, közös a bánat, s az öröm. Érzése nem marad titokban, – hálás vagyok és köszönöm.
/Aranyosi Ervin/

logo

Elérhetőségeink

Aiko Akita Inu
       2040 Budaörs,
       Réz u. 11/2,
       Magyarország
  GPS: 47.46712, 18.96890
Kapcsolat
  Mobil: +36 30 4260527
Web:akita-aiko.hu

Copyright Info

Az oldalt adatvédelem védi.
Az oldal, az oldal adatai és a megjelenített képek másolása, csak a webmester engedélyével lehetséges.
E-mail:
akitainu.hu[kukac]gmail.com